Whey Perfection


De Whey Perfection. Het meest populaire product van de Body en Fitshop. Dit artikel is om u meer informatie te geven over het desbetreffende product. Beste Eiwitshake heeft veel aanvragen ontvangen om dit product eens onder de loop te nemen.

Uit het onderzoek blijkt dat Whey Perfection een van de beter eiwitshakes is, maar niet de beste. Qua prijs is de eiwitshake goedkoper dan anderen en is het dus zeker een goede aankoop. Het verschil is minimaal met de beste (Gold Standard van Optimum Nutrition).

Het aantal eiwitten per 100 gram is zeer goed. Daarnaast is de eiwitvariatie recent verbeterd door de Body en Fitshop. Er zit namelijk een combinatie in van Whey Isolaat, Concentraat en Hydrosylaat.

Tevens hebben ze er Glutamine en BCAA’s bijgevoegd om spierafbraak tegen te gaan. Sinds kort heeft deze proteine shake zich sterk verbeterd. De kwaliteit is omhoog gegaan en de prijs naar beneden.

Een erg gunstige shake indien je veel vet wilt verliezen of pure spiermassa wilt aankomen voor komende zomer.

Whey perfection smaken

Deze heeft zich al jarenlang bewezen. Alle smaken zijn erg goed en te vergelijken met een gewone milkshake. Mocht dit niet jouw ding zijn, kun je altijd nog de naturel variant kiezen. Deze heeft geen smaak.

De voordelen van Whey Perfection:

  • Erg sterke prijs/kwaliteit verhouding
  • Doet wat het beloofd. Er zit daadwerkelijk in wat op de verpakking staat
  • Bevat BCAA en Glutamine, wat helpt tegen spierafbraak.
  • Goede variatie aan smaken en smaakt tevens erg goed.KORTINGEN EN AANBIEDINGEN?
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Doe mee met de 3450+ mensen die de nieuwste kortingen en beste aanbiedingen rechtstreeks ontvangen en koop je supplementen voortaan goedkoper in!
Wij haten spam. Uw email adres zal nooit verkocht of gedeeld worden met derde partijen.