Caseine Kopen

Let op: We raden alle caseïne hieronder aan. Er zit geen enkele slechte keuze tussen. Echter raden we je wel aan om de beschrijving een paar keer goed door te lezen voordat je je hard verdiende geld gaat uitgeven. Wellicht is de nummer 1 niet degene die specifiek bij uw benodigdheden past. Hier kunt u de beste caseïne kopen:

1. Miscellar Casein Perfection

Ideale eiwitconcentratie en heerlijk van smaak. Daarnaast goed oplosbaar.

2. 100% Casein Miscellar

7 uur afgifte, perfect voor het slapen. Voorkomen van spierafbraak.

3. Gold Standard

Met BCAA's en glutamine. Meest aangeraden Caseïne ter wereld.

4. Night Protein

100% caseïne voor langzame afgifte. Geeft dag en nacht afgifte aan eiwitten.

5. All Day Protein

Perfect voor spiermassa, hoogwaardige eiwitconcentratie.

6. MyProtein Miscellar Casein

Perfect om af te vallen. Beschermt je spieren tegen afbraak en lange afgifte.

7. Casein Supreme

Beste prijs/kwaliteit verhouding.

8. Elite Casein

Hogere prijs, maar erg hoog eiwitgehalte.

KORTINGEN EN AANBIEDINGEN?
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Doe mee met de 3450+ mensen die de nieuwste kortingen en beste aanbiedingen rechtstreeks ontvangen en koop je supplementen voortaan goedkoper in!
Wij haten spam. Uw email adres zal nooit verkocht of gedeeld worden met derde partijen.

Caseine

Caseine is een proteine dat langzaam wordt opgenomen door het lichaam. Caseine eiwit wordt vertraagt in absorptie, wat enorm helpt bij de opbouw van spiermassa en het herstellen van weefsel. Het weerhoudt je lichaam ervan om in een katabole staat te gaan. Daarnaast is het dus ook goed om te gebruiken tijdens het afvallen (zie beste eiwitshake om af te vallen)

Caseine eiwitshake

Caseine eiwit is een pure en langzame proteine. Wanneer je dit consumeert, zal de piek in je bloedsuikerspiegel zo’n 3 á 4 uur na inname plaatsvinden. Deze piek komt niet eens dichtbij de piek van whey proteine. Dit is juist een goed iets. Caseine zorgt voor een langzamere eiwitafbraak in je lichaam, wat je in een anabole staat houdt.

Het gaat erom dat je de caseine eiwitshake strategisch inneemt. Zowel voor Whey als caseine is een plekje. Whey kun je het beste direct na je training innemen, terwijl je caseine beter voor het slapen of aan het begin van je dag kunt innemen. Dit zorgt voor een constante voeding van je spieren. Kijk daarom goed naar de bron van eiwitten die je inneemt, dit maakt het grote verschil.

Langzame eiwitten kopen

Moet je caseine eiwit kopen? Als je op je voeding let, heeft het zeker zin om als aanvulling caseine te gebruiken. Als je een caseine eiwitshake wilt kopen, neem dan een kijkje bij een van de volgende webshops online. Hier kun je alle vormen en maten bestellen.

Beste caseine

Wat is de beste caseine eiwitshake? Met zoveel opties beschikbaar is het lastig om te kiezen. Wil je caseine voor afvallen, bodybuilding of spieropbouw? Dit zorgt ervoor dat de caseine die je kiest, net iets anders is. Het hangt dus van je persoonlijke doelen af. Wil je gewicht verliezen? Kijk dan naar een caseine eiwit met minder koolhydraten en vet, ten opzichte van eiwitten. Wil je juist spiermassa aankomen? Dan kun je prima wat meer koolhydraten en vet in je caseine shake hebben. Hieronder staan de beste caseine shakes, afhankelijk van je doel:

Dus om het samen te vatten: caseïne is een langzame eiwitbron die functioneert als anti-katabool (anti spierafbraak). Dit maakt het perfect om af te vallen. Omdat tijdens het afvallen verkeert je lichaam grotendeels in een katabole staat. Je wilt dan zo min mogelijk spieren verliezen. Het nemen van caseine is dan een goed idee. Daarnaast is er ook nog plek voor Whey proteine, maar timing speelt hierin de beslissende factor.

Houdt dus goed in de gaten wat je doelen zijn en waarvoor je iets wilt gebruiken. Zolang je dieet op orde is en je bent van plan supplementen te nemen, pas dan haal je het maximale eruit. Voor meer informatie, bezoek de eiwit shakes pagina. Mocht je gevoelig zijn voor bepaalde voedingsstoffen, kijk dan hier: natuurlijke eiwitshakes.

KORTINGEN EN AANBIEDINGEN?
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Doe mee met de 3450+ mensen die de nieuwste kortingen en beste aanbiedingen rechtstreeks ontvangen en koop je supplementen voortaan goedkoper in!
Wij haten spam. Uw email adres zal nooit verkocht of gedeeld worden met derde partijen.